Uppropsdagen

Urfadderiet vill att Nollan infinner sig tillsammans med sin väldoftande gran på Vallamassivet i Linköping den 17e augusti. 

Eftersom att oupplysta Nollan närmast kan beskrivas som vilda och ledningslösa murmeldjur, finner Urfadderiet det nödvändigt att samla Nollan på en och samma plats för att påbörja upplysningen. Den plats som Urfadderiet valt ut för denna samling är Vallamassivet. Om platsen är Nollan obekant kan Nollan titta här:

Om Nollan har funderingar om hur Nollegranen ska se ut kanske Nollan ska konsultera Den Lilla Gröna. 

Om Nollan infinner sig på Vallamassivet behöver Nollan inte oroa sig för uppropet, faddrar kommer att hjälpa Nollan till uppropssalen.

Under dagen kommer Nollan att bli bjuden på lunch. Lunchen kommer dock vara lite sen, därför bör Nollan äta en ordentlig frukost innan Nollan går till Vallamassivet.
första dagen.


Alltid bra att ha med cykeln till skolan, även första dagen Nollan.

Nollan kommer att samlas på Vallamassivet olika tider beroende på vilken klass Nollan går i. Se här Nollan vilken tid du ska vara där. 

TB0 

07:30

KB0a

08:00

KB0b

08:30

Dagen då Nollan infinner sig vid Vallamassivet kommer Nollan att stöta på faddrar med gröna overaller och några som håller i en fana med denna logga. Detta är loggan för sektionen som Nollan nu ska börja på: TBi-sektionen. I TBi-sektionen ingår både teknisk och kemisk biologi. Så var inte orolig för att inte komma rätt Nollan, leta efter denna logga så vet ni.